Det har været en god weekend for DKK

26. juni 2022 21:09 , af Karsten Bundgaard

Tillykke til Betty, Ricco og Claus B med de flotte placeringer i Sorø Marathon. De roede alle 21 Km, og Ricco med overbæringer. Betty fik en guldmedalje = 1. plads i sin klasse. Ricco fik en broncemedalje = 3. plads i sin klasse og Claus Borop fik en guldmedalje = 1. plads i sin klasse. Så DKK kan være tilfredse med resultaterne i Sorø. Claus skulle skynde sig videre så vi fik ikke noget billeder af ham, men de 2 herunder gør fyldest.

DKK var også repræsenteret ved PaddleBattle på Esrom sø. Oscar Mathias stillede op for DKK i klassen U12 i 3 løb, og det gik rigtig godt. I 2'er kajak med ukendt makker blev det til sølv. I stafet fik han guld og i K1 over 1200 meter fik han også guld. Han roede de 1200 meter på 7.37. Det var hans kondition og en rigtig god vending der gav ham hullet på 12 sek. ned til den næstbedste. Han blev kun overgået i roet tid af en 2 meter høj U16'ner. De var meget interesseret i at få at vide hvad det er vi fodre vores ungdom med i Dragør

Morgenen startede ellers lidt tubulent, da den Nelo Oscar Mathias sædvanligt ror i var på vandet, men han sidder godt og stødt i det meste så det blev Easy Masteren, som han kun har roet een gang tidligere. Men det gik jo godt. Der kommer billeder på Facebook Gruppen Paddle Battle Cup i løbet af aftenen den 26. juni. 

🇩🇰🇩🇰 Stort tillykke til Oscar Mathias. 🇩🇰🇩🇰