En meget aktiv weekend

28. juni 2021 18:54 , af Karsten Bundgaard

Det har været en meget aktiv week-end. Oscar Mathias har deltaget i Battle Paddle i Esrom Kajakklub, og med stor succes. Kasper Edwards og Morten Kisbæk har været til instruktør 2 eksamen og har begge bestået er nu officelt instruktører i DKK. De glade instruktører på vej tilbage til Dragør foreviget af Kasper.  Stort tilykke til jer begge 2. 

Oscar Mathias deltog i 3 løb i Esrom Kajakklubs Paddle Battle Cup. Han blev nr. 1 i K1 over 1200 meter. I K2 200 meter blev han sat sammen med en han ikke havde roet med før. De fik en 2-er kapkajak som de heller ikke havde roet før. De fik lidt tid til at ro sammen. De var meget tilfredse med  kajakken og havde ingen problemer med med at vinde løbet. Oscar Mathias var også med i 4 x 200 meter stafet. Problemet var blot at de kun var 3 roere så en af trænerne i Esrom satte den største af drengene til at ro 2 x 200 meter.  Det gik rigtig godt for de 3 så Oscar Mathias skulle øverst på præmieskamlen for 3. gang.  Vi må da sige at 3 første pladser i 3 løb det er virkelig godt roet. Stort tilykke til Oscar Mathias 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🙏🙏👏👏👏


Den sidste begivenhed, er at Ricco, Michael, Peter og Kennet var i Søro for at ro marathon. 21 km. med overbæringer. Michael Thers kastede håndklædet i ringen Kennet fik en 9. plads i sin aldergruppe, Ricco blev nr. 5 i sin aldersgruppe og Peter Brøgger besatte en flot 2. plads. 

Alt i alt en meget begivenhedsrig weekend i DKK.