Flere gode nyheder

1. oktober 2020 20:07 , af Karsten Bundgaard

DKK Stander


Bestyrelsen har været i kontakt med DKF angående lån til ombygning/renovering af omklædningsrum. DIF har indvilget et lån på den fornødne sum til arbejdet på meget gunstige vilkår. Der er ingen etableringsomkostninger, lånet er rentefrit, og DKF garanterer for lånet. Tilbagebetalingstiden er 5 år.


Fondsudvalget har haft sine første møder og består af Kasper Edwards, Christian Christiansen, Marchen Jersild, Tine Frehr, Anette Henckel og Ricco Leth som motivator. Arbejdet med at søge midler er i fuld gang.
pt er der ansøgninger inde hos Toms, Sydbank, Dragør Kommune, Lokale- og anlægsfonden, Kultur- og Eventpuljen samt Ældre i Bevægelse.


DKF gør meget ud af at samarbejde med netværket af klubber rundt om i landet samt kommuner og andre relevante organisationer. DKF stiller konsulenter og materiale til rådighed for klubber, der har lyst til at bruge et eller flere af vores tilbud til børn og unge. De mange tilbud til børn og unge spænder fra leg til aldersrelateret træning. Dialogen fortsætter og DKK har fået lovning på en tur-kajakpakke, som vil indgå i ungdomsarbejdet til foråret, ligesom de 2 nye junior kapkajakker vi har fået købt meget billigt fra DKF.


En ting som ikke er godt er at sæsonen er ved at være slut. Vi har standerstrygning lørdag den 24. okt. 2020. Vi mødes kl 14 og overrækker præmier for flest roede kilometer. Den gode nyhed er at den nye sæson starter umiddelbart og de næste roede kilometer på vand eller ergometer tæller i sæsonen 2021.


Lørdag den 31. oktober 2020 begynder renoveringen af omklædningslokalerne. Der bliver bygget en støvvæg fra indgangsdøren så omklædning og det første toilet kan bruges. Derefter er det saunaen og tilstødende letvægge der skal rives ned. Alle der kan bidrage er meget velkomne. De der har anhænger må meget gerne tage den med. Alt der bliver revet, bæres direkte på en anhænger, så der ikke ligger noget tilbage efter rivningen, alt skal køres på genbrugspladsen samme dag. Vel mødt med anhænger, koben og godt humør.


Bestyrelsen