Sidste handikap og afslutningsmiddag på Strandhotellet

14. september 2023 08:15 , af Karsten Bundgaard

Så gik den sæson til ende. Det lykkedes at genneføre sæsonen uden aflysninger. Det var ikke fordi vi vejrmæssigt manglede udfordringer, men vinden holdt sig lige under aflysningsgrænsen. I går var vinden i nord med pænt store bølger lige imod eller lige med. Det regnede, men der kom en hurtig opklaring lige efter starten, og solen brød igennem.
Max Busch Jensen, en sjælden gæst i denne sæson, kom så og sejrede, i sin Surfkajak. Han kom ind på tiden 41.34, som gav en rotid på 30.04. Dette var også dagens bedste rotid.
På 2. pladsen kom Morten Kisbæk i tiden 42.17, og en rotid på 30.47. På 3. pladsen, 2 sek efter Morten kom Anette Henckel i tiden 42.19 som gav en rotid på 32.19.
Efter handikap holdt vi vores klubaften med fællesspisning på Strandhotellet. Vi var 34 der deltog. Næsten alle spist Wienerschnitzel - som vi plejer. Formand Ricco afslørede årets vinder af handikaproningen. Det blev Morten Christensen i hård konkurrance med Frank Canreen. Efter 5 fratræk havde Morten 300 point og Frank et sølle point mindre - 299 - det kunne ikke være tættere. På 3. pladsen kom Morten Kisbæk med 284 point. 4. pladsen blev delt mellem Thomas B. Pedersen, Jens Bloch og Kasper Edwards alle med 280 point.Morten Christensen vinder af handikaproningen 2023

Vedlagt følger resultatlisten fra året handikaproning. Tak for en meget fin sæson.