Svømning i Hollænderhallen

2. september 2021 21:05 , af Karsten Bundgaard

Så nærmer vintersæsonen sig og Hollænderhallen er åbnet for DKK's medlemmer fra fredag den 3. september, og derefter hver fredag indtil vi starter sommersæsonen i 2022. Vi har ikke adgang når skolerne holder ferie. Vores svømmetider er som tidligere fra kl 19.00.

Vores gule armbånd fra siste år skulle nu fungere efter hensigten. Kan du ikke finde det kan du få et nyt, det koster 40,00 kr.  De der ikke har et armbånd kan henvende sig i hallens normale åbningstid for at blive registreret og få udleveret årmbåndet. Fortæl du er medlem af DKK.

For at få lov til at benytte hallen skal klubberne selv stille kantvagter. For at blive godkendt som kantvagt skal du gennemføre en bassinprøve som består i 200 meter svømning, hente druknet person (dukke) i den dybe ende af bassinet fra vandtrædning, hente dukke i den dybe ende med udspring fra bassinkant, få livløs person bakset op fra bassinet og starte LHR hjerte- lungeredning på en dukke. Du får instruks i bruge af hjertestarter.

Det lyder af meget men det er ikke vanskeligt, så kom til bassinprøven den 17. september og vær med så vi alle kan svømme og dele vagterne.